Gymnastik - Tilmelding og betaling

Tilmelding og betaling

Husk! ved tilmelding af børn er det barnets navn og fødselsdato der skal oplyses.

Indmeldelse

Velkommen til Båring Gymnastikforening !

Vi har pr. 1. januar 2020 skiftet til nyt it-system og derfor vil du ved første tilmelding til en idrætsgren i klubben, automatisk tilmelde dig en abonnementsordning. Det betyder, at kontingentet fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Ved  indmeldelse udenfor sæson vil prisen være kr 0,- (rabat 100%), betalingskort-oplysninger skal dog stadig oplyses, da du ved sæson start vil blive trukket den almindelige kontingent pris. Du modtager en uge inden en mail med oplysninger om trækningen.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker på skrift til bgfkasserer@gmail.com. Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnements-ordningen.

Er det sikkert ?

Ja, dine bank- og kort-oplysninger der bliver givet i forbindelse med tilmelding og betaling, dem modtager hverken Båring Gymnastikforening eller DBU, de behandles fortroligt og sikkert af Nets og Clearhouse, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling ?

Nej, klubbens ledelse har valgt, at alle klubbens medlemmer skal betale via abonnementsordning, et valg der er truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os på bgfkasserer@gmail.com, hvis du har spørgsmål.

Indmeld dig via indmeldelses-boksen her på siden.

Støt dem der støtter BGF :