Støt BGF via dit strømforbrug

Støt BGF via dit strømforbrug

BGF er tilmeldt FynskSupportEl, som er en ”sponsor” ordning hos Energi Fyn. Det betyder, at hvis du vælger at støtte netop vores klub, så giver Energi Fyn 2 øre pr. kWh, som du bruger. Det er ikke noget, der bliver lagt oven i din pris.

Du bliver ”sponsor”, men Energi Fyn betaler. Det kan blive til mange penge, hvis der er mange som vælger at støtte os. Du kan støtte både som privat og erhvervsdrivende – forbruget må dog højst være 100.000 kWh om året.

For at få FynskSupportEl, som dit el-produkt, skal du gå ind på www.fynsksupportel.dk og tilmelde dig, det er også her, at du skal vælge hvilke klub du ønsker at støtte. Alle kan tilmelde sig – også selv om du ikke i dag får el fra Energi Fyn.

Du får din el på sædvanligvis, og vil ikke mærke forskel – det eneste du skal gøre er at vælge FynskSupportEl på www.fynsksupportel.dk, hvor du også kan læse mere om ordningen.

Støt dem der støtter BGF :

VIGTIG INFO VEDR. CORONAVIRUS

Corona virussen spreder sig desværre i Danmark og vi følger naturligvis myndighedernes og Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Derfor har Båring GF besluttet at lukke alle aktiviteter ned i minimum 14 dage fra i dag den 11. marts 2020. Det gælder gymnastik, floorball, Body bike, badminton og fodbold.

Desværre betyder dette også, at gymnastikopvisningen d 22/3 bliver aflyst. Så snart det er muligt melder vi ny dato ud for opvisning.

Vi håber på jeres forståelse og ønsker blot, at vi passer godt på hinanden og os selv.

Denne meddelelse bliver også sendt via Kluboffice og Conventus.