Danske Spil og BGF

Danske Spil og BGF

I samarbejde med DHF, har Danske Spil givet muligheden til alle idræts foreninger, at blive partnere. BGF har i den forbindelse sagt ja til at blive Partner hos Danske Spil.

For hver oprettelse af ny netspilskunde hos Danske Spil, modtager BGF et engangsbeløb på 250 kr. For at oprettelsen tæller, kræves følgende:

1) At man opretter sig via linket/banneret til Danske Spil på forsiden af BGFs hjemmeside eller fra denne side.
2) At der sker en pengeoverførsel/transaktion til Danske Spil. Der er ikke noget minimum for meget der skal indsættes, så 1 KR er nok for, at BGF modtager 250 DKK for registreringen (kræver dog at pengene overføres via Danske eller Nordea netbank, som kommer frem som pop-up vindue ifm overførslen. Ved brug af kreditkort er mindstebeløbet 200 DKK). Man opretter sig via CPR nr og NEM-ID.

For hver ny tilmelding til PLUS Abonnement på Lotto, modtager BGF et engangsbeløb på 250 KR. For at oprettelsen tæller, kræves følgende:

1) At man opretter sig via nedenstående link/banner til Danske Spil nederst på siden.
2) At der oprettes en PBS aftale på PLUS Abonnement på f.eks en lottokupon til 40 DKK pr uge. Der er som sådan ikke nogen bindingsperiode. Oprettelsesprocessen kan dog tage op til 8 uger, da der skal laves en pbs aftale i banken

Husk ved oprettelsen, at bruge linket på BGFs hjemmeside (Danske Spil banneret) ellers bliver BGF ikke registreret som modtager

Støt dem der støtter BGF :

VIGTIG INFO VEDR. CORONAVIRUS

Corona virussen spreder sig desværre i Danmark og vi følger naturligvis myndighedernes og Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Derfor har Båring GF besluttet at lukke alle aktiviteter ned i minimum 14 dage fra i dag den 11. marts 2020. Det gælder gymnastik, floorball, Body bike, badminton og fodbold.

Desværre betyder dette også, at gymnastikopvisningen d 22/3 bliver aflyst. Så snart det er muligt melder vi ny dato ud for opvisning.

Vi håber på jeres forståelse og ønsker blot, at vi passer godt på hinanden og os selv.

Denne meddelelse bliver også sendt via Kluboffice og Conventus.